Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارفوتبال و فوتسالگروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در ابتدای هشتمین دوره رقابت های لیگ برتر فوتبال ایران مسئولان سابق سازمان لیگ در اقدامی عجیب قانون ممنوعیت حضور دروازه بان های خارجی در لیگ برتر را به اجرا درآوردند و براساس این قانون تیم های ایرانی تا پایان یازدهمین دوره این مسابقات نمی توانستند از نفرات خارجی درون چارچوب دروازه خود استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای این قانون از یک سو منجر به رشد و پیشرفت دروازه بان های ایرانی شد اما از طرفی قیمت آن ها را هم به حد قابل توجهی افزایش داد.

البته دروازه بان های جوان داخلی در چارچوب این قانون فرصت مناسبی برای حراست از دروازه تیم های کشورمان در رقابت های مهم و بین المللی پیدا کردند.

ممنوعیت حضور دروازه بان های خارجی، رقابت در بین دروازه بان های تیم ملی را افزایش داد و وظیفه حفظ دروازه یوزپلنگ های آسیا از سیطره یکی دو دروازه بان خاص خارج شد.

دراین میان برخی دروازه بان های ایرانی به پیشرفتی رسیدند که پس از سال ها راه ورود نفرات ایرانی به فوتبال اروپا هموار شد.

شش دروازه بان ایرانی در حال حاضر در فوتبال اروپا فعالیت می کنند. البته سه نفر از آن ها با توجه به اینکه در اروپا متولد شده اند یا زندگی می کردند، شانس بازی در تیم های این قاره را به دست آوردند.

در این گزارش نگاهی به عملکرد دروازه بان های ایرانی لژیونر می اندازیم.

علیرضا حقیقی

دروازه بان اصلی تیم ملی ایران در جام جهانی برزیل، در سال 91 به تیم روبین کازان روسیه پیوست و پس از 2 فصل نیمکت نشینی در این تیم سال 2014 با انتقالی قرضی از تیم اسپورتینگ کوویلها در لیگ دسته اول پرتغال سردرآورد. حقیقی پس از انجام 14 بازی برای اسپورتینگ، یک فصل هم به صورت قرضی در تیم لیگ برتری پنافیل پرتغال به میدان رفت و 25 بار وظیفه حراست از دروازه این تیم را برعهده گرفت.

او پس از بازگشت به روبین کازان در یک دیدار جام حذفی روسیه بازی کرد و البته در ژانویه 2016 با انتقالی دائمی راهی ماریتیمو پرتغال شد. البته حضور حقیقی در این تیم هم دوام چندانی نداشت و او در ابتدای فصل 2016-17 به دلیل اختلاف با سرمربی برزیلی سابق ماریتیمو قراردادش را فسخ کرد.

حقیقی در نوروز 96 با اسکیلستونا سوئد قرارداد بست. او به تازگی از شر آسیب دیدگی کتف رها شده و 2 بازی در لیگ سوئد برای این تیم انجام داده است.

سوشا مکانی

سوشا پس از ناکامی در کسب قهرمانی پانزدهمین دوره لیگ برتر با پرسپولیس عازم فوتبال نروژ شد. مکانی ابتدا در تیم دسته دومی میوندالن 11 بار به میدان رفت اما در ادامه با قراردادی قرضی به تیم استرومگودست در لیگ دسته اول این کشور پیوست. البته سوشا در این تیم کاملا ناموفق بوده و تنها یک بازی برای استروم انجام داده است.

امیر عابدزاده

پسر اسطوره فوتبال ایران به دنبال جدایی از راه آهن در پایان لیگ چهاردهم به بارئیرنسه در لیگ دسته دوم پرتغال پیوست. عابدزاده کوچک در این تیم 10 بازی انجام داد و در ژانویه 2017 با قراردادی یک سال و نیمه به تیم لیگ برتری ماریتیمو پیوست.

دانیال داوری

داوری جزء دروازه بان های 2 رگه فوتبال ایران است که به عنوان دروازه بان دوم تیم ملی در جام جهانی 2014، در فهرست کارلوس کی روش قرار گرفت. داوری فوتبال خود را در تیم دوم ماینتس شروع کرد و پس از 2 فصل بازی برای این تیم در سال 2009 به تیم دوم اینتراخت برانشوایگ پیوست. دانیال پس از درخشش در این تیم به فهرست نفرات تیم اصلی برانشوایگ اضافه شد و تا سال 2014، 101 بار وظیفه حراست از دروازه این تیم را برعهده گرفت.

داوری پس از پایان جام جهانی 2014 به گراس هاپرز سوئیس پیوست و 9 بار در چارچوب دروازه این تیم قرار گرفت.

دروازه بان سابق تیم ملی ایران پس از 2 فصل کاملا ناموفق در آرمینیا بیله فلد دسته دومی و انجام دادن تنها 9 بازی در ترکیب این تیم در ژوئن 2017 با قراردادی 2 ساله به دویسبورگ ملحق شد. این تیم به دنبال قهرمانی در لیگ دسته سوم آلمان، جواز حضور در بوندس لیگا 2 را کسب کرده است.

عقیل اعتمادی

این دروازه بان که در تهران به دنیا آمده فوتبال خود را از تیم دوم هیرنوین شروع کرد و پس از آنکه در سه فصل حتی یک بازی هم برای تیم اصلی این باشگاه انجام نداد، در سال 2010 به "امن" پیوست. عقیل در این تیم دسته دومی 12 بار به میدان رفت و پس از حضور در تیم های وندام و خرونینخن با قراردادی 2 ساله به تراکتورسازی ملحق شد. اعتمادی برای پرشورها تنها 9 بازی انجام داد و در سال 2013 به آلمره سیتی پیوست. او در سه فصل برای این تیم دسته دومی فوتبال هلند 60 بار به میدان رفت.

اعتمادی در لیگ شانزدهم باردیگر به فوتبال ایران بازگشت اما بدون اینکه حتی یک بار هم برای صنعت نفت آبادان بازی کند، در ژوئن 2017 با قراردادی 2 ساله راهی گرافشاپ هلند شد.


آریا هاشمی مقدم

پسر امیر هاشمی مقدم، مهاجم اسبق استقلال

او پس از حضور در تیم هایی مانند لونترن، رود ویت و آلورنا هلند در اول جولای 2017 به تیم دوم نایمخن پیوست تا در فصل جدید رقابت های زیرگروه لیگ دسته دوم هلند برای تیم پدرش به میدان رود.

انتهای پیام/

نگاهی به عملکرد دروازه بان های ایرانی در لیگ های اروپایی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۰۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف سریال «حشاشین» از تمام سکو‌های ایرانی

شب گذشته دو روز بعد از ابلاغ نظر شورای صدور مجوز ساترا در خصوص ممنوعیت پخش «حشاشین» از سکو‌های نمایش خانگی ایران، فیلیمو هم این سریال ضد ایرانی را از روی خروجی خود حذف کرد.

به گزارش ایسنا، سامان مراد حسینی سخنگوی مجمع رصتا درباره ممنوعیت نمایش سریال «حشاشین» در ایران به خبرنگاران توضیح داد: اعلام ممنوعیت نمایش سریال «حشاشین» در ایران توسط ساترا صرفاً از این باب نبود که بخواهیم از مشاهده این اثر توسط مخاطبان ایرانی جلوگیری کنیم بلکه از این جهت هم موضوعیت داشت که در مقابل تولید و انتشار اثری که چهره نادرستی از ایرانی‌ها نمایش میدهد موضع گیری رسمی کنیم و نشان دهیم که در‌های شبکه نمایش خانگی ایران به روی اثر ضد ایرانی باز نیست.

مرادحسینی درباره این موضوع افزود: اگر ساترا راجع به این اثر موضع گیری رسمی نمی‌کرد قطعا سایر بخش‌های حاکمیت نمی‌توانستند اقدامات بعدی را در حوزه دیپلماسی فرهنگی مرتبط با این سریال طراحی و پیگیری کنند.

وی افزود: نکته دیگر در خصوص ممنوعیت انتشار سریال «حشاشین» در ایران این است که در این موضوع خاص شاهد همگرایی نخبگان کشور و دستگاه حاکمیتی ساترا بودیم و این موضوع بیانگر اتحاد ایران در مقابل تولید و انتشار یک سریال خصمانه و ضد ایرانی است.

سریال «حشاشین» اخیرا به دلیل آنچه «تحریف تاریخ اسلام» و «ساخت مغرضانه سیاسی» خوانده شده، در پلتفرم‌های کشورمان مجوز انتشار ندارد.

سریال «حشاشین» روایتی درباره حیات و حوادث مرتبط با حسن صباح، بنیان‌گذار دولت اسماعیلیه است.

این سریال توسط عبدالرحیم کمال نوشته شده و توسط پیتر میمی کارگردانی شده است. فیلمبرداری آن دو سال به طول انجامید. قرار بود در ماه رمضان سال گذشته پخش شود و به دلیل فیلمبرداری صحنه‌هایی از سریال در مالتا و قزاقستان، نمایش آن تا امسال به تعویق افتاد.

بر همین اساس در پی منتشر نشدن این سریال از پلتفرم‌های داخلی، مهدی سیفی، مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا تاکید کرد که سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است و بنابراین طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.

دیگر خبرها

  • ۱۲ سانتی‌متری که قهرمانی را از استقلال نگرفت!
  • خالدآبادی: کاری به پرسپولیس و بازی‌هایش نداریم
  • تساوی تراکتور و استقلال در ایستگاه بیست و پنجم
  • علت ممنوعیت سریال مصری حشاشین؛ تحریف تاریخ ایران
  • خالدآبادی پس از ۳۱۶ روز درون دروازه استقلال!
  • ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر سپاهان
  • گفتگو با ستاره 19 ساله خاص‌ترین تیم جام حذفی
  • حذف سریال «حشاشین» از تمام سکو‌های ایرانی
  • مانع بزرگ برای حضور بیرانوند مقابل سپاهان
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها